Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Nadzorna kamera Woox R4250

Nadzorna kamera Woox R4250

WOOX
CAM345
odprema čez 1-2 dni
120,20 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

WOOX R4250 Smart 4G PTZ FHD zunanja brezžična baterijska solarni panel nadzorna kamera

  • Pametna IP baterijska zunanja kamera - popolna prilagodljivost, saj je 100 % brezžična
  • Enostavna povezava neposredno z WOOX Home ali drugo aplikacijo, ki temelji na Tuya, prek omrežja 4G - ločeno vozlišče ni potrebno
    Vodotesno ohišje (IP65) za notranjo in zunanjo uporabo
  • Polnilna baterija - ni potrebe po električni vtičnici v bližini
  • Solarna plošča - za ohranjanje polnjenja baterije
  • Samodejno se odzove na snemanje kakršnega koli gibanja
  • Zaznavanje gibanja 8 - 12 metrov, z AI zaznavanje človeškega gibanja
  • Idealen za spremljanje doma, vrta in drugih stvari
  • Dvosmerna komunikacija z odpravljanjem hrupa - za poslušanje in pogovor s tistimi v okolici
  • Funkcija alarma in sirene
  • Full HD 1080P ločljivost - za kristalno čiste posnetke
  • Veliko vidno območje s 125° širokim kotom
  • Kot vrtenja: Pan 350° in Tilt 75°
  • Funkcija barvnega nočnega vida, ki ponuja razpon pribl. 12 metrov
  • Funkcija reflektorja za ogled barv ponoči - 4 izboljšane IR LED in 4 reflektorji
  • Shranjevanje videoposnetkov zahvaljujoč reži za kartico microSD (do 128 GB)
  • Življenjska doba baterije do 20 dni na podlagi 8 zaznav na dan
  • Možno shranjevanje videa prek oblaka (na podlagi naročnine)
  • Večuporabniška funkcija, tako da lahko do kamere dostopa več ljudi hkrati
  • Priložena zunanja antena za izboljšanje signala 4G
  • Dobavljena s setom za stensko, stropno, zunanjo in notranjo montažo

WOOX R4250 pametna zunanja PTZ kamera 4G s kompletom solarne plošče vam omogoča popolno svobodo snemanja posnetkov, kjer koli želite

Pametna zunanja kamera 4G WOOX R4250 z ločljivostjo Full-HD na osnovi solarnega panela, baterijami za ponovno polnjenje in tehnologijo obračanja in nagiba vam omogoča, da vidite, kaj se dogaja okoli vašega doma, na vrtu, zemljišču ali drugih mestih, ne glede na to, ali obstaja neposredna grožnja ali se preprosto želite počutiti bolj varne. Kamera 4G je zelo prilagodljiva. Podpira mobilno omrežje 4G LTE, zaradi česar je idealen, ko ni povezave Wi-Fi. Fotoaparat je popolnoma prilagodljiv zahvaljujoč polnilni bateriji in solarni plošči.

Odporen na vremenske vplive, UV odporen; IP65 certificiran
Zaradi vodotesnega ohišja (IP65) je pametna kamera zaščitena pred vodo in jo lahko namestite na katero koli zunanjo površino. Zaradi tega je idealna kamera za podeželske hiše, gradbišča itd., ki vam omogoča spremljanje lastnine in snemanje kakršnega koli zvoka ali gibanja, ne glede na to, ali ste doma ali na poti. Brezplačna aplikacija WOOX Home vas obvesti v primeru premikanja, tako da lahko takoj posredujete.

Napajanje na baterije in sončno energijo
R4250 je opremljen z nezamenljivo polnilno baterijo 9000 mAh, ki lahko deluje do 20 dni pri polni napolnjenosti s povprečno 8 dogodki na dan. Polnjenje od praznega do polnega traja približno 8 ur s priloženim polnilnim kablom USB-C, ki je vključen v paketu. Aplikacija WOOX Home vas obvesti, ko je baterija skoraj prazna, tako da imate čas za ponovno polnjenje. Za neprekinjeno polnjenje s solarno ploščo vam nudi neposredno rešitev tako da vaš fotoaparat ohranja vklopljen ves čas.

Zeleno, energetsko varčno polnjenje
Naš komplet R4250 vsebuje 3-vatno sončno ploščo z nosilcem, ki ga je enostavno namestiti, in priključnim kablom za enoto kamere R4250, da jo ves čas polni s sončno svetlobo, se izognete dodatni porabi energije in polnjenju s sončno energijo, varčuje z energijo in dovolj energije, ohranimo zeleno skupaj.

Kamera s tehnologijo PTZ
PTZ pomeni Pan Tilt and Zoom. To je kamera, ki se uporablja za nadzor in ima daljinski nadzor smeri in povečave. Premikanje in nagibanje je del fotoaparata, ki se fizično premika, medtem ko je funkcija zooma gibanje leče, ki spreminja njegovo goriščno razdaljo in fokus.
Prek aplikacije WOOX Home lahko spremljate vse, kar vidite, in se nanj odzovete v realnem času. Možnost vrtenja za 350° in nagiba za 75° zagotavlja večjo prilagodljivost za popolno sliko. Zahvaljujoč reži za mikro SD lahko shranite posnetke na kartico 128 GB (ni priložena). Snema v Full HD ločljivosti (1920x1080). Obstaja tudi možnost shranjevanja videov v aplikaciji prek rešitve v oblaku (naročnina).

Reagira na gibanje
Kamera se odziva na premike, tako da se bo odzvala, ko gre nekdo mimo v vidnem polju 125°. Zaradi zaznavanja človeškega gibanja z umetno inteligenco analizira oblike oseb, kar vam omogoča, da ga nastavite tako, da zazna samo gibanje ljudi, s čimer si prihranite nepotrebne alarme. Če želite, bo samodejno začel snemati, poleg tega pa boste na pametni telefon prejeli potisno obvestilo. Obvestila so prikazana kot pojavna sporočila na vašem pametnem telefonu, ne da bi morali odpreti aplikacijo. To pomeni, da ste takoj obveščeni in se lahko zelo hitro odzovete. Večuporabniška funkcija omogoča dostop do kamere tudi več osebam hkrati.

Nočni vid
Kamera jasno vidi tudi ponoči zaradi funkcije barvnega nočnega vida, do pribl. 12 metrov. Kamera ima funkcijo reflektorja za opazovanje ponoči s 4 izboljšanih IR LED in 4 reflektorji.

Dvosmerna komunikacija
Kamera R4250 4G je opremljena z mikrofonom in zvočnikom z odpravljanjem šuma. Dvosmerna zvočna komunikacija deluje odlično za pogovor z nekom, ki je v bližini kamere 4G, kar vam omogoča komunikacijo tudi, ko niste doma. Kamera ima 125° širokokotni objektiv kamere. To omogoča zelo velik radij nadzora. Poleg tega kamera podpira tudi funkcijo alarma in sirene.

Enostavena za nastavitev
Kamera 4G je opremljena z zunanjo anteno 3 dBi za izboljšanje brezžičnega signala 4G. Kamera se napaja preko polnilnih baterij in lahko vzdržuje polnjenje s priloženo solarno ploščo. Zato lahko kamero 4G nastavite tudi, ko v bližini ni električne vtičnice. Priložen je nosilec za stensko in stropno kamero za namestitev kamere na stene stavbe. V paketu so priloženi tudi trakovi za pritrditev kamere na drevo ali pokončni steber.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!